Om oss

ID Reklame AS er et design- og reklamebyrå lokalisert i Vika i Mo i Rana. Vi jobber hovedsakelig med visuelle løsninger og har lang erfaring og bred kompetanse innen grafisk design, reklame og profilering.

 

Profilering

Vi leverer skiltløsninger for utendørs og innendørs bruk. Hos oss får du alt fra små dørskilt til store arenaskilt. Vi utformer og produserer skilt etter kundens behov og ønsker.

Bildekor og reklame på bil er en effektiv måte for et firma å profilere seg på. Vi designer og produserer bildekor, fra små dekor- og logoelementer til helfoliering.
Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, både til jobb og fritid. Vi hjelper dere gjerne med å finne det produktet som passer akkurat for din bedrift og deres behov. Produktene våre er av beste kvalitet og kan leveres enten med trykk eller brodert logo.

Vi har et stort utvalg av profileringsartikler tilpasset deres bedrift som vi leverer med logo. Blant annet krus, penner, drikkeflasker, headnecker, merker, bager og minnepenner for å nevne noe.

Vi hjelper deg gjerne med å finne rett produkt. Dersom du ønsker å se et lite utvalg av det vi leverer, kan du kikke i noen av katalogene her.

 

Design og reklame

Design er en del av prosessen som gir bedriften egenart og kraft til å skille seg ut i mengden. Visuell identitet, skilting og webdesign er bare noen av designtjenestene vi tilbyr.

Vi designer logoer og profiler for bedrifter og foreninger. Vi hjelper til i prosessen fra idé og skisser til utvikling av en komplett profilhåndbok. Vi tilbyr også redesign.

Med vår brede og omfattende kompetanse er ID Reklame en del av prosessen i bedriftens arbeid med å bli synlig. I vårt arbeid med å utvikle designelementer tar vi alltid utgangspunkt i bedriftens ståsted og ambisjoner.

Spørsmål som «Hva vil du oppnå?» stilles ofte av oss.

Akustikk og lysskjerming

Vi tilbyr lydmålinger i private og offentlige bygg, og tilpasser løsninger der det er behov for lyddemping. Lydplatene finnes i mange varianter, og kan leveres med eller uten motiv. Vi leverer ferdig montert produkt der det er behov for det.
Hos oss får du også ulike løsninger for lysskjerming, deriblant folie for vindu og utvendige screens. Her vil vi også kunne levere med eget design, tilpasset din bedrift.